Afspraak maken

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mij op verschillende manieren bereiken. Telefonisch tijdens kantooruren, per e-mail, sms of app.

Ook kunt u hier zelf uw afspraak online inplannen.

Bel: 06 21419346

op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Of maak online uw afspraak!

Uitleg bij het maken van uw online afspraak

Wanneer u online uw afspraak maakt kunt u kiezen voor een eerste afspraak of een vervolgafspraak. Wanneer u voor het eerst bij mij komt, of wanneer u langer dan een jaar niet bij mij bent geweest, kies dan voor een eerste afspraak. Op deze manier wordt er voldoende tijd ingepland voor het gesprek. Bij het maken van een vervolgafspraak heeft u de keus uit 3 opties, namelijk een vervolgafspraak voor 15, 30 of 45 minuten. De meeste vervolgafspraken duren 30 minuten. Mocht u alleen een afspraak willen om te wegen dan is een vervolgafspraak van 15 minuten voldoende. Heeft u veel vragen of diverse punten die u wilt bespreken dan kunt u beter kiezen voor een vervolgafspraak van 45 minuten. Verderop in het menu kunt u bij opmerkingen aangeven wat de reden van uw afspraak is.

 

Wanneer ik spreekuur heb kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. U kunt dan een bericht achterlaten op mijn voicemail. Vermeld daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.