Select Page

De verschillende zorgverleners gevestigd aan de Houtsaachmole 9 openen op zaterdag 18 mei hun deuren. Van 10.00 tot 14.30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen.

Lemmer – Voor de kinderen is er een speurtocht door het gebouw, langs alle praktijken en een grabbelton. Er worden presentaties en demonstraties gegeven en men kan verschillende metingen of testen ondergaan, zoals een behendigheids-, BMI- of balanstest, een massage ondergaan en een lipmeting laten doen. Ook kunnen kinderen hun kwaliteiten ontdekken. Iedereen krijgt de kans om te ervaren waar de verschillende praktijken zich mee bezighouden en kunnen zich vrijblijvend laten informeren. Het gezin en gezondheid staan hierbij centraal.

In de gemeente Lemsterland worden kleurplaten verspreid die kinderen tijdens de open dag kunnen inleveren.  De mooiste kleurplaat wordt beloond met een leuke attentie. Verder kan iedereen meedenken over een nieuwe naam voor het gebouw.

In het gebouw van het Medisch Fitness Centrum zijn gevestigd: Fysiotherapeutisch Centrum de Lijnbaan (waaronder kinderfysiotherapie), Medisch Fitness Centrum de Lemmer, Shiatsu Praktijk Antoinet Visser, Kindertherapie de Bron, Logopediepraktijk Lemmer, Acupunctuur W.J. de Jongh en Diëtistenpraktijk Súdwest.