/* Maatregelen Corona-virus | Diëtistenpraktijk Súdwest

Update donderdag 7 mei 2020

Vanuit het RIVM hebben we groen licht om per 11 mei onze werkzaamheden langzaam op te starten. Voor mijn locatie in Gezondheidscentrum Lemsterpark betekent dit dat ik (waar mogelijk) (video)bellen en gesprekken op de praktijk ga combineren. Samen met u bekijk ik wat voor u het beste is. Uiteraard doe ik hierbij mijn uiterste best om mij aan de richtlijnen van het RIVM te houden. In de volgende link staat beschreven welke hygiëne maatregelen er in Gezondheidscentrum Lemsterpark gehanteerd worden: Gezondheidscentrum LEMSTERPARK COVID 19 Patient info

———————————————————————————————————————————————

Update woensdag 22 april 2020

In verband met de verlengde maatregelen tegen het Corona-virus blijf ik vooralsnog thuis werken. Heeft u een afspraak bij mij staan dan wordt deze omgezet in een telefonisch consult. Ook is het mogelijk dit via videobellen te doen. Ik gebruik hiervoor het programma Clickdoc. Voorafgaand aan de afspraak ontvangt u dan een link met code waarmee u kunt inloggen. Achter de schermen ben ik druk bezig om voorzorgsmaatregelen te treffen om straks de normale afspraken weer op te starten. Daarbij laat ik mij leiden door de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het RIVM. Langs deze weg en via facebook houd ik u op de hoogte. Cliënten die een afspraak hebben staan ontvangen persoonlijk bericht.

————————————————————————————————————————————————-

Update woensdag 1 april 2020

Onderstaande maatregelen blijven nog steeds van kracht. Al mijn afspraken worden in ieder geval t/m 28 april 2020 telefonisch gedaan!

—————————————————————————————————————————————————

Bericht van 16 maart 2020

Lieve mensen,

Als zorgprofessional wil ik de verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk voorkomen. Daarom heb ik besloten om voorlopig al mijn afspraken op de praktijk om te zetten naar telefonische consulten. Als klant ontvangt u hierover persoonlijk bericht.

Wat betekent dit voor u? Heeft u een afspraak bij mij staan, dan wordt deze automatisch omgezet naar een telefonisch consult. U hoeft hierover niet apart contact op te nemen, u wordt gebeld op de afgesproken tijd.

Bent u nog niet bij mij onder begeleiding maar wilt u graag een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Ook een intake-gesprek kan ik telefonisch doen. Dus neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken!

Wil u uw telefonische consult verzetten, dan kan dit per telefoon, email of whatsapp.
Op mijn website www.dietistenpraktijksudwest.nl zal ik steeds zo veel mogelijk actuele informatie plaatsen over mijn werkwijze de komende weken.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-21419346 of email: info@dietistenpraktijksudwest.nl

Hopelijk zijn deze maatregelen van tijdelijke aard en kunnen de afspraken spoedig weer normaal op het spreekuur of bij u thuis plaatsvinden. Tot die tijd doe ik mijn uiterste best u via telefoon, app of mail te adviseren en te begeleiden. Heel hartelijk bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groeten,

Janneke Jansma van Diëtistenpraktijk Súdwest