/* Belangrijk nieuws: maatregelen Corona-virus ingaande per 16 maart 2020 | Diëtistenpraktijk Súdwest

Update woensdag 1 april 2020

Onderstaande maatregelen blijven nog steeds van kracht. Al mijn afspraken worden in ieder geval t/m 28 april 2020 telefonisch gedaan!

—————————————————————————————————————————————————

Bericht van 16 maart 2020

Lieve mensen,

Als zorgprofessional wil ik de verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk voorkomen. Daarom heb ik besloten om voorlopig al mijn afspraken op de praktijk om te zetten naar telefonische consulten. Als klant ontvangt u hierover persoonlijk bericht.

Wat betekent dit voor u? Heeft u een afspraak bij mij staan, dan wordt deze automatisch omgezet naar een telefonisch consult. U hoeft hierover niet apart contact op te nemen, u wordt gebeld op de afgesproken tijd.

Bent u nog niet bij mij onder begeleiding maar wilt u graag een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Ook een intake-gesprek kan ik telefonisch doen. Dus neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken!

Wil u uw telefonische consult verzetten, dan kan dit per telefoon, email of whatsapp.
Op mijn website www.dietistenpraktijksudwest.nl zal ik steeds zo veel mogelijk actuele informatie plaatsen over mijn werkwijze de komende weken.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06-21419346 of email: info@dietistenpraktijksudwest.nl

Hopelijk zijn deze maatregelen van tijdelijke aard en kunnen de afspraken spoedig weer normaal op het spreekuur of bij u thuis plaatsvinden. Tot die tijd doe ik mijn uiterste best u via telefoon, app of mail te adviseren en te begeleiden. Heel hartelijk bedankt voor uw begrip!

Vriendelijke groeten,

Janneke Jansma van Diëtistenpraktijk Súdwest