Zorgverleners

Samenwerking met andere zorgverleners vind ik erg belangrijk. Het is waardevol om elkaar te kunnen ondersteunen in de behandeling en kennis met elkaar te delen. Dit komt de zorg voor de cliënt ten goede. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel en dat is het bevorderen van de gezondheid van onze cliënten.

Bel: 06 21419346

op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

Neem daarom bij vragen gerust contact met mij op. Dat kan bijvoorbeeld gaan over wat mijn werk inhoudt en bij welke diagnose ik advies kan geven. Maar u kunt ook denken aan uitleg over wat ik voor u en uw patiënten kan betekenen of over het opzetten van een samenwerkingsverband of een structureel overleg.

U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-21419346 of via e-mail: info@dietistenpraktijksudwest.nl. Tevens kunt u telefonisch of per e-mail gratis nieuwe verwijsblokken aanvragen of u kunt hier een exemplaar downloaden.

Ik ben aangesloten op Zorgmail via Stichting Gerrit. Mijn bevindingen na een consult (de rapportage) verstuur ik daarom meestal via zorgmail. Langs deze weg mag u de verwijsbrief van de patiënt ook digitaal naar mij versturen.

Download verwijsbrief